Link Verberg foto

Chartering

img2

Opdrachten van ladingklanten voeren wij op zo’n manier uit dat deze klanten ons weer nieuwe opdrachten gunnen. Onze groei is het resultaat van goed werk.

Lees meer
 

Ship Management

Er moet van alles gebeuren om de vaart erin te houden. Daarom doen we bij Flinter ook alles om schepen en bemanning optimaal te laten presteren.

Lees meer
 

Investor Relations

img

Wij zijn trots op de betrokkenheid van onze investeerders. Met hen delen we de ervaring, dat rendement uit een schip een extra waarde heeft.

Lees meer
   

Volg ons

Flinter beweegt! Volg de bedrijvigheid op zee en aan de wal.

  • rss
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Uitgelicht

Flinter Shipping BV is verheugd te kunnen berichten namens de eigenaren CV Scheepvaartonderneming Flinter Rebecca dat, na succesvolle... Lees verder

module by Inspiration

Nieuws

Motorschip Pioneer

In november 2016 is de Barendrechtse rederij Flinter failliet verklaard. Lees meer..

MEDEDELING MET BETREKKING TOT VERSLAGLEGGING

In de Faillissementswet is bepaald dat bewindvoerders in surseances van betaling en curatoren in faillissementen regelmatig verslag uitbrengen over de toestand van de boedel, zodat schuldeisers zich op de hoogte kunnen stellen van het verloop van de surseance van betaling respectievelijk het faillissement. Lees meer..

GROOT DEEL VAN FLINTER-GROEP FAILLIET

Op 9 november 2016 heeft de Rechtbank Rotterdam de aan meerdere onderdelen van Flinter-groep verleende surseances van betaling omgezet in faillissementen. Lees meer..

module by Inspiration
Meer nieuws

Flinter. No boundries

Copyright Flinter Shared Services B.V.  All Rights Reserved.

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer. Sluiten