Link Verberg foto

Chartering

img2

Opdrachten van ladingklanten voeren wij op zo’n manier uit dat deze klanten ons weer nieuwe opdrachten gunnen. Onze groei is het resultaat van goed werk.

Lees meer
 

Ship Management

Er moet van alles gebeuren om de vaart erin te houden. Daarom doen we bij Flinter ook alles om schepen en bemanning optimaal te laten presteren.

Lees meer
 

Investor Relations

img

Wij zijn trots op de betrokkenheid van onze investeerders. Met hen delen we de ervaring, dat rendement uit een schip een extra waarde heeft.

Lees meer
   

Volg ons

Flinter beweegt! Volg de bedrijvigheid op zee en aan de wal.

  • rss
  • youtube
  • twitter
  • linkedin
  • facebook

Uitgelicht

Al gehoord van het Flinter Opportunities Project? Vlootobligaties met een beoogd rendement (jaarbasis) van 8% voor de gewone vlootobligatie... Lees verder

module by Inspiration

Nieuws

IJsselmeerminnen winnen HT-Race

Op vrijdag 6 mei hebben de IJsselmeerminnen uit Makkum met hun sloep Pulp Fiction de 42ste editie van de Harlingen-Terschelling-Race gewonnen. Lees meer..

Turks Chartering team bezoekt Flinter Arctic

Op woensdag 13 januari bezochten onze Turkse Chartering collega’s Serkan Aktug en Sinem Akarslan MS Flinter Arctic. Lees meer..

IJsselmeerminnen Landskampioen!

Een fantastisch roeiseizoen is bekroond met de hoogst haalbare prijs; de IJsselmeerminnen zijn in de Pulp Fiction Nederlands Kampioen Sloeproeien 2015 geworden! Lees meer..

module by Inspiration
Meer nieuws

Flinter. No boundries

Copyright Flinter Shared Services B.V.  All Rights Reserved.

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer. Sluiten