Kom cocoonen; ontpop jouw avontuur!

Deze zinderende challenge is alleen bedoeld voor HR professionals!
Durf jij de challenge aan?

Wereldwijd zijn er een aantal zeer vooruitstrevende organisaties die een andere HR rol hebben weten neer te zetten: een meer coachende rol, een HR breder dan alleen voor het management. Deze nieuwe wijze van HR positioneren in organisaties is wel heel bekend, er wordt veel over geschreven en nagedacht, en veel organisaties experimenteren wel met alternatieve structuren, het vervangen van KPI’s door OKR’s en het herzien van ouderwetse performance systemen. Maar hoe maak je de juiste keuze voor jou organisatie?

HR agile

 

In een reeks van 3 workshops geven we jou een meer holistische kijk op HR. Waarbij we inzoomen op zowel het individuele perspectief, het team en organisatie perspectief.
De drie modules geven je diepgaand inzicht in de principes, geven je kennis over hoe je vanuit HR flexibiliteit en adaptiviteit kan verhogen in jouw organisatie en praktische tools om mee te nemen naar je eigen organisatie.

Een korte toelichting op het programma:

Sessie 1

sessie 1

Als we onze organisaties willen helpen meer wendbaar te worden, hoe verandert dan de rol van HR? We gaan aan de slag met wat dit betekent en hierbij zullen we direct gebruik maken van tools en oefeningen.

Sessie 2

sessie2

Tijdens de tweede sessie gaan we dieper in op de onderwerpen performance management en beloningssystemen. We gaan dit uitwerken met praktische voorbeelden en cases, zodat het direct toepasbaar is in jouw organisatie.

Sessie 3

sessie3

Tijdens de derde en laatste sessie staan employee branding, talent development en employee engagement op het programma. Een pittig en geweldig onderwerp i.c.m. recruitment om in de sessie concreet iets mee te doen. Zo sluiten we af met jouw eigen vertaling naar het Learning & Development onderdeel binnen jouw organisatie en jouw strategie om de gewenste mensen te werven.

Workshop data:

26 aug 9-13u (incl lunch)
9 september 9-13u (incl lunch)
24 september 14-21u (incl diner)

Inclusief koffie/thee, lunch en alle lesmaterialen en een praktisch handboek waarmee je in de toekomst direct zelf aan de slag kunt.

Kosten voor deze workshops bedragen € 1.175,00 ex. BTW.

Ga jij de challenge aan en creëer het nieuwe HR!

Bureau Flinter verdiept zich in HR innovatie en vertaalt dit naar praktische workshops. Flinter is HR Agile en volledig ICP geaccrediteerd.

Facilitator van de workshops is een van onze Flinters, Roos Bakx. Roos is een gecertificeerd en zeer gepassioneerd agilist en zij deelt graag overal waar ze kan haar kennis en ervaring op het gebied van de waarden en principes om organisaties continu te verbeteren. Haar geloof in de essentiële rol van HR hierin, heeft haar ertoe gebracht deze zeer interactieve serie te ontwikkelen.

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie óf schrijf je hier direct in.