Werving HR-professionals

Flinter staat voor optimalisatie van uw organisatie door het inzetten van diversiteit. Wij hebben een netwerk van junior, medior en senior professionals. ​Flinter werft en selecteert experts op het gebied van HRM.

Executive search van HR

Om de best gekwalificeerde kandidaat te vinden, kunt u bouwen op onze professionele aanpak. We zijn transparant over de inzet van onze wervingsactiviteiten en u ontvangt wekelijks een rapportage over de voortgang. Naast onze zoektocht naar de ideale kandidaat, geven wij ook gedetailleerde marktinformatie over de regio waarin de werving plaatsvindt en wat belangrijke drivers zijn van potentiële kandidaten.

Flinter Young Professionals

Door ook onze Young professionals aan uw organisaties toe te voegen, zorgen wij voor een optimaal resultaat in teams. Jong talent heeft de vaardigheden van de nieuwe generatie. Daarmee vergroten zij het innoverend vermogen, de mobiliteit en de flexibiliteit in uw organisatie.​

Door middel van inzicht in kwaliteiten en wie je bent, faciliteren wij ons jong talent om het beste uit zichzelf te halen en te ontwikkelen. Met ons traineeprogramma zetten wij in op talenten en brengen wij de professional naar de arbeidsmarkt. Door 3 passende opdrachten te realiseren bij onze opdrachtgevers, bouwt de professional relevante werkervaring op. Onze opdrachtgevers profiteren van leergierige, gedreven en flexibele Young Professionals; dat zijn de kenmerken van onze professionals.