Intermediaire dienstverlening door Flinter

Flinter verbindt, organiseert en maakt jou totale inhuur inzichtelijk. Talentpooling, ZZP platform en het creëren van een breed leveranciersnetwerk – online -  wij geloven dat we dit samen met jouw organisatie doen. Verandering van de inhuurstrategie middels innovatieve implementaties en platformen dat kun je van ons verwachten.

Flinter zorgt voor een doelgericht inhuurproces dit creëren wij door standaard processen, inhuurdata overzichtelijk te maken en een centraal netwerk in te zetten

  • Rechtmatig contracteren van je flexibele inhuur
  • Factureren en verlonen van je externe workforce snel en efficiënt
  • Ontsluiten van je totale netwerk van flexibele inhuur

Duurzame brokerdienstverlening waar de toekomst van de flexibele schil geborgd is, dat is waar Flinter voor staat.

Het Flinterportaal

Centraal in onze aanpak staat ons online portaal. Dit biedt op elk moment een helder overzicht van de totale flexibele inhuur, zoals het aandeel op elke afdeling, de totale kosten en de stand van alle contracten. Jouw medewerkers hebben alle data over inhuur tot hun beschikking, zoals de status van lopende procedures en ons oordeel over kandidaten, maar ook uitkomsten van tevredenheids­onderzoeken en potentiële kandidaten voor toekomstige inhuur.

Hierdoor kun jij de keuzes maken die passen bij jouw inhuurstrategie; blijven de kosten binnen het gestelde budget? Is het beter externen binnen de organisatie te halen? En welke potentiële kandidaten zijn er in de regio voor dat nieuwe project? Dankzij ons platform heb jij de juiste data om je keuze te maken. Bovendien werken wij dagelijks met je mee. We werken in hetzelfde systeem, voegen daar onze expertise toe aan die van jou en houden je op de hoogte van wat jij moet weten.

Flinter als samenwerkingspartner

ROC

Het ROC van Amsterdam & Flevoland maakt gebruik van zzp’ers. Flinter verzorgt voor deze krachten het contractmanagement.

Waarom zzp’ers?

‘Zzp’ers bezitten vaak een specifieke expertise. Vooral binnen specifieke docenten groepen is er behoefte aan vakkennis. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding Interieur en Design of Muziek. 

Lees meer

OASEN

Ontzorging en rechtmatigheid

Waterbedrijf Oasen te Gouda heeft behoefte aan een partner die volledige ontzorging biedt op het organiseren van rechtmatige inhuur. Het laatste jaar doen we dat naar heel veel tevredenheid met Flinter. Belangrijkste reden voor Oasen om gebruik te maken van een broker dienstverlener is dat het mes aan twee kanten snijdt.

Lees meer