HR op afstand

DP Factory staat voor ‘Duurzame ontwikkeling en productie van unieke creatieve consumentenproducten voor alle (internationale) winkelketens’. Deze snelgroeiende jonge organisatie in Dodewaard heeft een uitdagende groeiambitie; met de ingezette groei komen ook essentiele veranderingen om de hoek kijken op het gebied van HR, zoals het aantrekken van passende medewerkers, employee satisfaction en employer branding.

DP Factory heeft ons gevraagd om te ondersteunen bij deze veranderingen. Deze ondersteuning is niet continu nodig op locatie. Flinter Consultancy heeft hier de perfecte maatwerk oplossing voor: HR as a Service (HaaS).

Deze propositie behelst 3 facetten:

  1. Strategie

HR vraagbaak op afroep: het neer kunnen leggen van HR casussen over de hele breedte (visie, beleid, wet-/regelgeving, onboarding, offboarding, arbeidsmarktcommunicatie, HR processen/systemen etc).

  1. HR op locatie

Op aanvraag komt er een toegewezen consultant op locatie om te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de zwaardere HR-gesprekken waar aanvullende kennis wenselijk is.

  1. Recruitment

Het aantrekken van vaste medewerkers: obv persona’s trekken wij uit naam van DP Factory medewerkers aan. Zo wordt er oa meteen vormgegeven aan de employer branding.