HR Consultancy

Flinter pakt de rol van kritisch HR-bureau. Daarbij geen gebaande paden en clichés, maar innovatieve oplossingen. Om erachter te komen welke oplossing het beste bij jou of je organisatie past, dagen we je uit en gaan we in gesprek. Pas zodra we je doelstellingen en wensen helder op tafel hebben, gaan we aan de slag. Op locatie of op afstand.

HAAS – HR as a service
HR vraagbaak op afroep en op afstand: het neer kunnen leggen van HR vragen over de hele breedte (wet-/regelgeving, onboarding, offboarding, arbeidsmarktcommunicatie, HR processen/systemen etc).
Op aanvraag komt er een toegewezen consultant op locatie om te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld zijn de zwaardere HR-gesprekken waar aanvullende kennis wenselijk is.

RAAS - Recruitment as a Service
Wij werven uit naam jouw organisatie en werven direct nieuwe medewerkers. Wij beschikken over up-to-date kennis, toegang tot handige tools en een relevant netwerk. Wij verbeteren jouw candidate experience: efficiënter, transparanter en persoonlijker

Werving en Selectie

Flinter staat voor optimalisatie van uw organisatie door het inzetten van diversiteit. Wij hebben een netwerk van junior, medior en senior professionals.
 

Om de best gekwalificeerde kandidaat te vinden, kunt u bouwen op onze professionele aanpak. We zijn transparant over de inzet van onze wervingsactiviteiten en u ontvangt wekelijks een rapportage over de voortgang. Naast onze zoektocht naar de ideale kandidaat, geven wij ook gedetailleerde marktinformatie over de regio waarin de werving plaatsvindt en wat belangrijke drivers zijn van potentiële kandidaten.

Flinter Young Professionals

Door ook onze Young professionals aan uw organisaties toe te voegen, zorgen wij voor een optimaal resultaat in teams. Jong talent heeft de vaardigheden van de nieuwe generatie. Daarmee vergroten zij het innoverend vermogen, de mobiliteit en de flexibiliteit in uw organisatie.​

Onze opdrachtgevers profiteren van leergierige, gedreven en flexibele Young Professionals; dat zijn de kenmerken van onze professionals. Maak kennis met onze gedreven HR Consultants

Vacatures

Flinter als samenwerkingspartner

DP Factory

DP Factory staat voor ‘Duurzame ontwikkeling en productie van unieke creatieve consumentenproducten voor alle (internationale) winkelketens’. Deze snelgroeiende jonge organisatie in Dodewaard heeft een uitdagende groeiambitie; met de ingezette groei komen ook essentiele veranderingen om de hoek kijken op het gebied van HR, zoals het aantrekken van passende medewerkers, employee satisfaction en employer branding.

Lees meer

Provincie Drenthe

De vraag vanuit de Provincie Drenthe was het inrichten van Recruitment voor de Provincie. Hiertoe hebben we als uitgangspunt een gerichte benadering per doelgroep per vacature genomen.

Lees meer