Hi, wij zijn Flinter


hét snelst groeiende HR netwerk van Nederland.

Met al onze gemotiveerde uitblinkers brengen wij organisaties in beweging.

Doe je mee?

Hi, wij zijn Flinter


hét snelst groeiende HR netwerk van Nederland.

Met al onze gemotiveerde uitblinkers brengen wij organisaties in beweging.

Doe je mee?

Het Flinter Netwerk voor HR experts

Flinteren is het nieuwe netwerken. Samen bouwen aan creatieve oplossingen in uiteenlopende HR-vraagstukken. Persoonlijk, inhoudelijk én met wederzijds voordeel voor alle partijen. Tipje van de sluier? Iets met het besparen van tijd, geld en energie. Gedeelde kracht en kennisdeling. Volop ruimte voor ambitie. Van middenmoot-goed naar Flinterbest. Voor minder doen we het niet.

Je carrière in een stroomversnelling? Dan is aansluiten bij ons netwerk geen optie, maar een vanzelfsprekendheid. Flinter is de kortste route naar nieuwe opdrachten en waardevolle netwerkcontacten.

Krijg inzicht in ons netwerk van de beste HR-professionals én profiteer direct van de gedeelde expertise en ervaring van onze Flinters.

Samen kennis delen, ervaringen uitwisselen en plannen smeden. Daar krijgen we energie van. We houden je in beweging en dagen je uit het beste uit jezelf te halen. Geen saaie bedoelingen: goed gezelschap is wat telt. Meld je aan en maak het mee! Netwerken was nog nooit zó effectief.

Direct naar het netwerk > Flinter mee

Flintervitaminen à la carte

Flinter blinkt graag uit in maatwerk. Heb je een complexe vraag over regelgeving? Wil je meer weten over agility? Nieuwsgierig naar de laatste HR-ontwikkelingen of toepassingen? Je kan op ons rekenen!

Zonder persoonlijke groei geen ontwikkeling. Daarom biedt Flinter de nodige Flintervitaminen: een uniek ontwikkeltraject op basis van een all-you-can-learn recept. Je kiest dus zelf, hoeveel trainings- en coachingsmomenten je wilt. Voor jou of voor je teams.

Over smaak valt niet te twisten. Voor welk recept ga jij?