Ontzorging en rechtmatigheid

Waterbedrijf Oasen te Gouda heeft behoefte aan een partner die volledige ontzorging biedt op het organiseren van rechtmatige inhuur. Het laatste jaar doen we dat naar heel veel tevredenheid met Flinter. Belangrijkste reden voor Oasen om gebruik te maken van een broker dienstverlener is dat het mes aan twee kanten snijdt. Aan de ene kant ontzorgt Flinter de lijn (teamleiders) en aan de andere kant borgen zij de rechtmatigheid.”

“Zoals altijd moet je in het begin even wennen aan het systeem. Gelukkig biedt Flinter een zeer klantvriendelijk portaal en persoonlijke ondersteuning. Onboarding van medewerkers gaat vlot en efficient waardoor wij ons kunnen focussen op onze werkzaamheden.”

Succesfactor groot

Flinter heeft speciaal voor OASEN een eigen omgeving ingericht voor het uitzetten van de inhuurvraag, en ontzorgt en adviseert daarbij rondom het rechtmatig uitzetten van inhuuraanvragen. Transparantie en rechtmatigheid zijn belangrijke pijlers om ieder inhuurvraagstuk te ondersteunen. De relatiemanager van Flinter denkt mee in dit proces en draagt bij door het toevoegen van een breder netwerk.